Video

Video

Onze film stamt uit 2008, vlak voor de crisis. In samenwerking met twee chique banken hadden we destijds een product ontwikkeld waarbij de mogelijkheid werd geboden zowel de hypotheek, maar ook de daaraan gekoppelde vermogensopbouw, in Zwitserse Franken om te zetten om zo enig rentevoordeel te behalen.

Bekijk de video

Geheel in de tijdsgeest werden kosten nog moeite gespaard; advertenties in de Quote, een mooie dame die in een rode Porsche bij de clientèle zou langsrijden en een heuse bedrijfsfilm. De crisis, was nog maar amper uitgebroken en beide banken trokken zich al terug nog voordat we van start waren gegaan. Ons met film, dame en Porsche achterlatend. Achteraf een beetje dom van ze, want als ze bij hun bestaande CHF leningen de vermogensopbouw wel in CHF hadden gekoppeld was ze veel ellende bespaard gebleven, maar dit natuurlijk terzijde.

Aan de film hebben we een paar jaar geleden maar een stukje vastgeplakt om hem weer een beetje in de dagelijkse realiteit terug te laten komen. En uiteindelijk is hij te leuk, om hem niet in deze site op te nemen, ook vanuit historisch perspectief.